In acest portofoliu puteti vedea unele dintre tatuajele si piercingurile facute la Tattoo. Ele au depasit cu mult acest statut si au devenit adevarate opere de arta. Ne incanta sa vedem expresia de uimire a celor care isi fac un tatuaj pentru prima data sau care aleg sa mai adauge un tatuaj la cele pe care le au.

Cei care isi doresc neaparat un tatuaj sau un piercing si nu sunt hotarati asupra unui anumit model pot gasi in studioul nostru numeroase modele de succes. Din multimea de modele expuse in portofoliul nostru, atat pe site, cat si la studio Tattoo, clientii isi vor gasii, cu siguranta, ceva care le va placea.

Putem executa orice model de tatuaj, atat monocolor, cat si multicolor, in functie de preferintele dumneavoastra. La servivciile noastre apeleaza oameni de toate varstele, clientii revenind la Tattoo cu prima ocazie cu care vor sa adauge un tatuaj la cele pe care ei le au deja.

De asemenea, asteptam sugestii si idei de la clientii care isi doresc un tatuaj neconventional sau care nu este prezentat in acest portofoliu. Putem executa orice tip de tatuaj sau piercing, inclusiv pe baza unor fotografii prezentate de clienti.