Aici gasiti cateva informatii utile despre tatuaje, tatuaje semi permanente sau temporare, cat si despre piercing-uri si cum sa aveti grija de ele.

Daca doar ce v-ati facut un tatuaj sau piercing,acestea sunt tratamentele pe care noi le recomandam pentru vindecarea lor:

Tatuajele sunt o formă de artă apărută cu mii de ani în urmă si inseamna introducerea de tus într-un strat superficial al pielii, astfel putându-se crea diferite modele.Realizarea tatuajelor se face astazi cu aparate special create pentru tatuaje,iar simplele modele au fost inlocuite cu modele mult mai complexe,chiar si portrete ale persoanelor iubite.Tatuajele se executa in saloane profesionale,de catre artisti specializatI.Tatuajele se pot realiza in orice anotimp,cu conditia sa nu va expuneti la soare cu minim 2 saptamani inainte de realizarea acestuia si 2 saptamani dupa.

Tatuajele temporare sau tatuajele semi permanente sunt la mare cautare de catre persoanele care sunt indecise sau nesigure asupra ideii de un tatuaj permanent.E usor de inteles de ce multe persoane ar alege aceste “solutii”.Din pacate unele saloane si artisti realizeaza astfel de tatuaje si declara ca vor disparea dupa 6 luni,un an sau 3-5 ani.Adevarul insa este ca nu dispar niciodata! Acestea se mai sterg si estompeaza in timp,dar de disparut,niciodata.In concluzie,este o inselatorie pe care din nefericire unele saloane o practica.

De aceea studiourile profesionale nu executa si nici nu recomanda astfel de tatuaje.Sfatul nostru este sa nu optati pentru aceste “tatuaje temporare” deoarece cu siguranta veti regreta.

Piercing-ul,la fel ca tatuajele a aparut acum mii de ani insa de-a lungul timpului a evoluat intr-un mod de exprimare ,fiind chiar la moda.Astazi piercing-urile se realizeaza in toate partile corpului.Cele mai commune sunt piercing-urile in buric,piercing-urile in buza,piercing-urile in limba sau cele in spranceana,Persoanele mai indraznete opteaza chiar si pentru piercing in zona intima sau piercing in sfarcuri.Oriunde ar fi amplasate ele au un mare impact si infrumuseteaza corpul.

Va asteptam cu numeroase modele de piercing-uri si tatuaje.Acestea vor fi realizate in conditii sterile si un spatiu curat,fara a fi nevoie sa va temeti pt sanatatea dvs.Toate materialele vor fi desigilate in fata clientului.

Echipa noastra este tanara,prietenoasa si pregatita pentru orice intrebare aveti.